Ankara'da 19 Mart Salı günü o yollar trafiğe kapatılacak

Ankara'da 19 Mart Salı günü o yollar trafiğe kapatılacak

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 19 Mart Salı günü bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Yetkililer, vatandaşları toplu taşıma araçlarını kullanmaları konusunda uyardı. İşte detaylar...

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 19 Mart tarihinde gerçekleştirilecek bir etkinlik sebebiyle saat 11.00'den itibaren belirtilen yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Bu kapsamda, Sağduyu Caddesi'nin Samsun Yolu (19 Mayıs Bulvarı) ile 1755. Sokak arasındaki bölümü ile buraya bağlanan cadde ve sokakların tamamının çift yönlü olarak trafiğe kapatılacağı, ayrıca Sağduyu Caddesi'nden Samsun Yolu'na bağlanan varyant ile Samsun Yolu'ndan Sağduyu Caddesi'ne bağlanan yan varyantların tamamının (alt geçit hariç) araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

TOPLU TAŞIMA UYARISI

trafik kapalı yol ankara

Ankara Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların olası mağduriyetlerini önlemek adına toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri yönünde uyarıda bulundu.

ANKARA HAVA DURUMU

19 Mart Salı günü Ankara'da yer yer güneşli olacak ancak İstanbul ve Ankara'ya göre daha soğuk bir hava bekleniyor. Sıcaklıkların 2 dereceye kadar düşeceği ve en fazla 14 dereceye kadar çıkacağı tahmin ediliyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.