Beşiktaş'a 3 yeni transfer! Tek tek açıklandı

Beşiktaş'a 3 yeni transfer! Tek tek açıklandı

Beşiktaş transferinde sona yaklaşırken o isim bomba etkisi yarattı. Svensson ve Joe Worrall'ı kadrosuna dahil eden Beşiktaş, transfer döneminin bitimine saatler kala Ernest Muci ile 3.5 yıllık anlaşma yaptığını açıkladı.

22 yaşındaki genç topçu Arnavut 10 numarayı kadrosuna dahil ederken siyah beyazlılar Braga'nın ön liberosu al Musrati ile anlaşmaya gidildi. Al Musrati ve Ernest Muci için Türkiye Futbol Federasyonu'nun  internet sitesinde lisans kaydı açıldı.

Beşiktaş'ın Ernest Muçi transferine izin verilmeyen egia Varşova başkanını ikna etmek için Cumhurbaşkanı Duda'yı sokan Hasan Arat kısa süre içerisinde transferi sonlandırdı. Siyah-beyazlı taraftarları çok mutlu eden bu haberler KAP'a bildiri yapıldı.

al musrati
AL-MUSRATİ KİRALIK
Braga kulübü ile kiralık olarak anlaşaya varılırken piyasa değeri 18 milyon euro olan oyuncunun satın alma opsiyonu yer almaktadır. Beşiktaş ve De Graafschap, Başar Önal transferi için anlaşmaya vardı.

PİYASA DEĞERİ REKOR KIRDI
Beşiktaş'ın yeni ismi Al Musrati'nin piyasa değeri 16 milyon euro olurken Muçi'nin piyasa değeri ise 8 milyon euro olarak belirlendi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.