Yavuz Bingöl hakkında ortalığı karıştıran Memleket Partisi iddiası

Yavuz Bingöl hakkında ortalığı karıştıran Memleket Partisi iddiası

Sanatçı Yavuz Bingöl için ortaya atılan Memleket Parti iddiası gündemde! Görenler şokta! Ayrıntılar haberimizde...

Sanatçı Yavuz Bingöl'ün, yaklaşan yerel seçimlere 51 gün kala gündeme damga vuran bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Levent Gültekin'in aktardığına göre, Bingöl, İstanbul'da CHP'den aday adayı olan bir isme telefon açarak, "Biz seni Memleket Partisi'nden aday yapmak istiyoruz" dedi.

Gültekin'in açıklamalarına göre, CHP'den aday adayı olan bir arkadaşıyla görüşen gazeteci, "İlginç bir şey anlatacağım. Duyan şaşıracak" diyerek gündemi sarsan detayları paylaştı. Gültekin, aynı arkadaşının eski CHP'li olan Mehmet Sevigen tarafından da arandığını ve ona da Memleket Partisi'nden aday olması gerektiği önerisinin geldiğini ifade etti.

yavuz bingöl

Gazeteci Levent Gültekin ayrıca, YouTube kanalında yaptığı değerlendirmelerde, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi sert bir şekilde eleştirdi. İnce'nin devamlı olarak muhalefete yüklendiğini öne süren Gültekin, "İnce, 'FETÖ'cü oldun, PKK'yla iş tuttun. Dolar 100 TL de olsa bu halk sana oy vermez' dedi. E sana versin. Sen al, sen muhalefet değil misin? Sen dönüp desene 'Ben muhalefetim niye yüzde 1 oy bile alamıyorum. Alamıyorsam niye duruyorum koltukta?'" şeklinde konuştu.

yavuz bingöl siyaset

Şimdilik henüz resmi bir açıklama gelmeyen bu iddia, Yavuz Bingöl ve Memleket Partisi çevresinde merak uyandırdı. Gözler, konuyla ilgili gelebilecek açıklamalara çevrilmiş durumda.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.