Yeniden Refah Partisi yerel seçim kararıyla şaşırttı

Yeniden Refah Partisi yerel seçim kararıyla şaşırttı

Yerel Seçim tarihine az bir zaman kala Yeniden Refah Partisi'nden karar açıklaması geldi. Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç seçimlere ilişkin konuşmasıyla 10 Şubat'ı işaret etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, Genel Başkan Fatih Erbakan başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası parti genel merkezinde basın toplantısı yapılırken konuşmasında ise Kahramanmaraş merkezli yaşanan 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler anıldı.

Kılıç, devlet o günden bu zamana kadar deprem bölgesinde yararları sararken kalıcı konutlar yapmaya çalışırken o yapılanlar için henüz yeterli olmadığına değinildi. Kalıcı konutların yapılmasını isteyen vatandaşlar aceleci davranırken daha hızlı davranılması gerektiğine ilişkin beklentiler oluştu. Bütün kamu, kurum ve kuruluşlarından beklentimiz imkanların daha hızlı bir şekilde seferber edilmesiyle beraber Kahramanmaraş merkezli depremle büyük yıkımlar yaşanırken ticari hayat olarak zirai hayat olarak da normale döndürmektedir.
yeniden refah partisi
OCAK AYINDAKİ MAAŞ ŞUBAT BAŞINDA ERİDİ
Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan terör saldırısıyla girişimi değerlendirmelerde bulunan Kılıç, terör örgütlerinin Türkiye'yi seçim öncesi yeni kaos ve kargaşaya sürüklendiğini belirtti.
Kılıç, TÜİK, tüketici enflasyonunu ocak ayında yıllık bazda yüzde 64,86 olarak belirtirken enflasyon oranlarındaki farklılıkla beraber araştırma gruplarının ve bilim insanlarının yapmış olduğu fiyat artışı var. Ama biz devlet kurumu olan TÜİK'i ele alınmaktadır.
Ocak başında ilan edilen maaşlar şubat başında yüzde 6,7 olarak erimiş bir şekilde çalışanların cebine girdi. Bunu büyük bir kayıp olarak değerlendirmelerde bulundu.

TEMEL VURGU AHLAKLI BELEDİYE
31 Mart 2024 tarihiyle beraber yapılacak yerel seçimler gündemine dair ilişkin olurken Kılıç, çok seri bir şekilde yerel seçimler hazırlanırken yerel seçim üzerinde doğru adımlarla gidilerek Türkiye'nin 2028 yılına kadar makro yönetim vizyonuna ilişkin katkılarda bulunuldu.

BEYANNAMEDE 100 TEMEL BAŞLIK
Türkiye'nin genel yönetim vizyonuyla beraber katkılar sunulurken Kılıç, Yeniden refah partisiyle beraber 81 il ve 922 ilçede yerel seçimlerle kendi adaylarıyla girme kararı verildi. 10 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 11'de Ankara Spor Salonu'nda başta büyükşehirlerde başkan adayları kamuoyuna bildirilecek. . Beyannamemiz 100 temel başlıktan oluşacak; insan odaklı, değerler odaklı bir yaklaşımla beraber imkan sağlanacaktır.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.