7. Teknoloji Kaptanları Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bu yıl 7. gerçekleştirilen Teknoloji Kaptanları Ödülleri, dijital dönüşümdeki başarılı projeleri ödüllendirerek sahiplendi.

7. Teknoloji Kaptanları Ödülleri Töreni Gerçekleşti

Bilişim Zirvesi kapsamında, teknolojinin dijital dönüşüm sürecinde dikkat çeken projeleri değerlendirerek ödüllendiren 7. Teknoloji Kaptanları Ödülleri sahiplerini buldu. Törende, bu yıl 24. Bilişim Zirvesi'nin İstanbul'da gerçekleştirildiği belirtildi.

Ödül Kategorileri ve Başvurular

Zirve kapsamında, sosyal sorumluluk, operasyonel yetkinlik, müşteri etkileşimi, maliyet iyileştirme, inovasyon ve dijital dönüşüm alanlarında toplamda 6 kategoride ödüller dağıtıldı. Başvurular halk oylaması sonucunda iş dünyasından ve akademiden oluşan bir jüri tarafından değerlendirildi.

BThaber Başkanı Murat Göçe'nin Açıklamaları

Törende konuşan BThaber Başkanı Murat Göçe, bilişim ekosisteminin geniş bir yelpazeden oluştuğunu vurgulayarak, "Akademi, kamu, bilişim firmaları ve sektör profesyonelleri önemli paydaşlardır. Yedi yıl önce bu platformu oluşturmamızın nedeni, sektörün projelerini tanıtabilmesi içindi." dedi.

Türkiye Teknoloji Kaptanları Danışma Kurulu Başkanı Çağatay Sözer'in Yorumları

Teknoloji Kaptanları Danışma Kurulu Başkanı Çağatay Sözer de konuşmasında, "Bu yıl inovasyonun teknoloji ile buluşmasına tanıklık ediyoruz. Projelerinizi okumanızı kesinlikle öneririm." şeklinde görüş bildirdi.

Ödül Sahipleri

Yılın 1. Teknoloji Kaptanı büyük ödülünü, AgeSa Hayat ve Emeklilik'ten Fahri Arkan aldı. 2. Teknoloji Kaptanı ödülü Assan'dan Serdar Çalışkan'ın olurken, 3. Teknoloji Kaptanı ödülleri de Boyner Büyük Magazacılık'tan Cihan Yıldız ve Aras Digital'den Gökay Burak Akkuş arasında paylaşıldı.

Fahri Arkan, ayrıca tüm kategorilerdeki projeleriyle 7 ödül kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Özellikle KBOT Projesi ile dijital dönüşümde birinci olurken, inovasyon alanında da Boyner NOW projesiyle öne çıktı.

Bunun yanı sıra, DeliverX Projesi ile maliyet iyileştirme ve Engelsiz Dijital Deneyim Projesi ile müşteri etkileşimi kategorilerinde de birincilik ödülleri kazandı. Operasyonel yetkinlik projesifinde ise Yapay Zeka Destekli Mağaza ve Entegrasyon Yönetim projesiyle Gökay Burak Akkuş ödüle layık görüldü. Sosyal sorumluluk alanında ise Görme Engelliler Indoor Navigasyon projesi ile Cihat Yediyıldız birinci oldu.

Bilişim Zirvesi kapsamında sektörlerin dijital dönüşüm sürecinde aldıkları ya da farklı iş süreçleri için geliştirdikleri başarılı aksiyonları önceliklendirmek amacıyla verilen 7. Teknoloji Kaptanları Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri