Fuzul Topraktan Yeni Esenler Projesi Tanıtıldı

Fuzul Toprak, 'Yeni Esenler' projesi ile yatırımcılarına modern konut fırsatları sunuyor.

Fuzul Topraktan Yeni Esenler Projesinin Lansmanı

Fuzul Topraktan, düzenlediği tanıtım toplantısı ile yeni konut projesi 'Yeni Esenler'i yatırımcılarla buluşturdu. Projenin detayları, şirketin üst düzey yöneticileri tarafından paylaşıldı.

İnşaat ve Proje Bilgileri

Projenin 62 bin metrekarelik bir alanda inşa edileceği belirtilirken, toplamda 4 blok içerisinde 390 konut sunulacak. Daire seçenekleri ise 2+1'den 4+1'e kadar geniş bir yelpazede yer alıyor.

''Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi'' ile Yatırım Fırsatı

Yatırımcılar, proje kapsamında toprak yatırımının ardından inşaat maliyetini taksitler halinde ödeyerek konut sahibi olma imkânına sahip olacak. Ayrıca, peşinatlar 2 milyon liradan başlayarak, 24 aya varan vade seçenekleri ile sunulacak.

Sosyal Alanlar ve Konum Avantajı

Yeni Esenler Projesi, sosyal olanaklar açısından zengin içerik sunuyor. Proje, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun parkları ve geniş peyzaj alanları gibi imkanlarla donatıldı. Ulaşımın kolaylığı açısından Tekstilkent ve Giyimkent gibi önemli ticari lokasyonlara da yakın bir konumda yer alıyor.

İlk Proje Başakşehir'in İnşaatı Başladı

Tanıtım sırasında, Fuzul Topraktan'ın ilk projesi olan Başakşehir için de temel atma töreni gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, bu özel anın önemine değinerek, yatırımcılarına yeni projelerle alternatif modeller sunmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Faruk Akbal’ın Açıklamaları

Akbal, ''Kısa sürede 6 proje geliştirme başarımız, yatırımcı taleplerini karşılama noktasında doğru adımlar attığımızın bir göstergesidir. Yatırımcılarımızın mutluluğu için çalışmalarımıza devam edeceğiz'' dedi.

Şirketten yapılan açıklamada, Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal'ın görüşlerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri