21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali Devam Ediyor

Konya'da devam eden Mistik Müzik Festivali, çeşitli etkinliklerle sanatseverleri buluşturuyor.

21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali

Konya'da bu yıl 21'incisi düzenlenen Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali, yoğun ilgiyle devam ediyor. Festivalin 3. gününde, İspanyol sanat grubu Al Firdaus Ensemble sahne aldı.

Festivalin Detayları

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Kültür Yolu Festivalleri kapsamında, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle hayata geçirilen festival, Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen konserle devam etti.

Bunun yanı sıra, Mevlana Meydanı'nda açık hava etkinliği olarak Konya Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi ve Sema Topluluğu gösteri düzenledi. Ayrıca, Taşbina Kültür ve Sanat Merkezi'nde akademisyenlerin katılımıyla Mistik Müzik Kampı gerçekleştirildi.

Gelecek Etkinlikler

30 Eylül'e kadar sürecek olan festivalin bir sonraki etkinliği, yarın Selçuklu Kongre Merkezi'nde saat 20.30'da düzenlenecek olan "Dünyadan Kadim Sesler" konseri. Bu konserde Kongo ve Japon ezgileri dinleyicilerle buluşacak.

Festival hakkında daha fazla bilgi için mistikmuzikfestivali.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Konya'da düzenlenen 21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali'nin 3. gününde, İspanyol müzik grubu Al Firdaus Ensemble sahne aldı.

Konya'da düzenlenen 21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali'nin 3. gününde, İspanyol müzik grubu Al Firdaus Ensemble sahne aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayat ve Yaşam Haberleri