Örümcek Adam Kostümüyle Düzce'yi Ziyaret Eden Genç

Salih Ayaz Koç, 'Örümcek Adam' kostümüyle Düzce'deki antik kenti ziyaret etti.

Türkiye'yi Dolaşan Örümcek Adam Düzce'de

20XX yılında İzmir'den yola çıkan Salih Ayaz Koç, "Örümcek Adam" kostümü ile Türkiye'yi keşfetme hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor. 421 gündür süren yolculuğunun 51'inci durağı olan Düzce'de, tarihi Prusias Ad Hypium Antik Kenti'ni ziyaret etti.

Depremlere Destek ve Eğlence

Koç, deprem felaketi sonrası, İzmir Seferihisar'da 2020'de ve Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin ardından, çeşitli bölgelerde çocuklara gösteriler sunarak destek verdi. Adana, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır ve Hatay gibi illerde AFAD yetkilileri ile işbirliği yaparak depremzedelere moral vermek için etkinlikler düzenledi.

Düzce'de Antik Kent Keşfi

Düzce'nin Konuralp Bölgesi'ni ziyaret eden Koç, 12 ay boyunca devam eden kazı çalışmaları ile ilgili bilgi aldı ve ekibe destek verdi. Koç, antik kentin güzelliklerini çocuklarla paylaşmanın mutluluğuyla dolduğunu belirtti.

Hayalleri Gerçekleştiriyor

Koç, "Beni gören çocukların mutlu olması ve onlara moral verebilmek için Türkiye'nin dört bir yanında gezmeye karar verdim. Şu anda Düzce'deyim ve buradaki güzellikleri tanıtmak için buradayım," dedi. 3-4 gün boyunca Düzce'de kalmayı planlayan Koç, "Kapılarını açanlarla bir araya gelerek yemek yiyebilir ya da onları eğlendirebilirim. Türkiye yolculuğum ise devam ediyor," ifadelerini kullandı.

"Örümcek Adam" kostümüyle Türkiye'yi gezme hayaliyle memleketi İzmir'den yola çıkan Salih Ayaz Koç, Düzce'de antik kenti gezdi.

"Örümcek Adam" kostümüyle Türkiye'yi gezme hayaliyle memleketi İzmir'den yola çıkan Salih Ayaz Koç, Düzce'de antik kenti gezdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayat ve Yaşam Haberleri