Temel: Sümela'nın Şifresi Yeniden Filmi Çekimlerine Başlandı

Trabzon'da çekimleri süren film, miladını kutlayan komedi serisinin yeni halkasını oluşturuyor.

Temel: Sümela'nın Şifresi Yeniden Filminin Çekimleri Başladı

Yönetmen Bilal Kalyoncu, Trabzon'da çekimlerine başlanan "Temel: Sümela'nın Şifresi Yeniden" filmi hakkında açıklamalarda bulundu. Kalyoncu, film için herkesin eğlenebileceği bir komedi türü hedeflediklerini ifade etti.

Serinin Devamı: Beklentilere Yanıt Verecek

Kalyoncu, "Sümela'nın Şifresi Temel" gibi Türkiye'de ilgi gören bir filmi devam ettirme kararı aldıklarını belirtti. Filmin senaryosu Yılmaz Okumuş tarafından yazıldı ve yaklaşık üç hafta sürecek çekimlerin ardından izleyicilerle buluşması bekleniyor.

İlgi Çekici Karakterleriyle Dolu

Filmin kadrosunda Alper Kul, Salih Kalyon, Öykü Gürman gibi tanınmış isimler yer alıyor. Kalyoncu, karakterlerin yerel değerlerle harmanlanmış komik hikâyelerini izleyicilere sunacaklarını dile getirdi.

Trabzon'un Değerleri Sinemada Yaşayacak

Kalyoncu, "Bu film Trabzon'un en büyük değeri olan Trabzonspor'a yönelik bir hikaye sunacak. Temel, sevdiğine kavuşmak için traş komik durumlara düşecek," dedi.

Aile Hedefi: Her Yaş Grubuna Hitap Ediyor

Film, içeriğinde az sayıda küfür barındırarak her yaştan izleyiciye hitap etmeyi hedefliyor. Kalyoncu, "7 yaşındaki bir çocuk da, 70 yaşındaki bir dede de bu_filmi sevecek!" açıklamasında bulundu.

Yüksek Beklentilerle Geliyoruz

Senarist Yılmaz Okumuş, filmin tadının, önceki örneklerdeki unsurları barındırdığı, ancak günümüz mizahına da hitap ettiğini söyledi. 31 Ocak'ta sinemaseverlerle buluşacağına vurgu yaptı.

Özveri ile Ortaya Çıkacak

Başrol oyuncusu Alper Kul, Temel karakterini çok sevdiğini ve bu karakterin kendisine büyük bir sorumluluk yüklediğini belirtti. Kalyoncu’nun da babası olduğu Temel karakterinin nasıl bir yolculuğa çıkacağını izleyicilere sevdireceklerinden emin olduğunu ifade etti.

Final notu: Film, Karadeniz kültürünün mizahi dille harmanlanmış bir yansımasını izleyiciye sunuyor. Komedi türündeki bu yapım, 31 Ocak'ta sinemalarda vücut bulacak.

Trabzon'da, yönetmen koltuğuna Bilal Kalyoncu'nun (solda) oturduğu "Temel: Sümela'nın Şifresi Yeniden" filminin çekimleri başladı. Senaryosunu Yılmaz Okumuş'un (sağda) kaleme aldığı filmde, Alper Kul (sağ 2) ile Salih Kalyon (sol 2) da rol alıyor.

Trabzon'da, yönetmen koltuğuna Bilal Kalyoncu'nun (solda) oturduğu "Temel: Sümela'nın Şifresi Yeniden" filminin çekimleri başladı. Senaryosunu Yılmaz Okumuş'un (sağda) kaleme aldığı filmde, Alper Kul (sağ 2) ile Salih Kalyon (sol 2) da rol alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayat ve Yaşam Haberleri