Yener Çevik'in 'Ata'dan Sözler Özgürlük Marşı' Yayınlandı

Yener Çevik'in yeni şarkısı 'Ata'dan Sözler Özgürlük Marşı' tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.

Yener Çevik'in Yeni Şarkısı Tüm Dijital Platformlarda!

Son zamanların dikkat çeken rap sanatçılarından Yener Çevik, "Ata'dan Sözler Özgürlük Marşı" adlı yeni eserini, müzikseverlerin beğenisine sundu. Bu eser, orkestra eşliğinde kaydedildi ve dijital platformlarda erişilebilir hale geldi.

Proje Hakkında Ayrıntılar

Çevik, Fulya'daki bir stüdyoda yaptığı açıklamada, "Ata'dan Sözler" projesinin kendisi için gurur kaynağı olduğunu belirtti. Şarkının marş ve rap müziğinin bir karışımı olduğunu vurgulayan Çevik, "Marşın sözlerini atamızın yüzüne bakarak okuduk. Bu, projenin heyecanını iki katına çıkardı." dedi.

İçerik ve Anlamı

Yener Çevik, dinleyicilerin bu eserde Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerini bulacaklarını ifade etti. "Bu eser, vatanseverler için tam bir etkileşimli deneyim sunuyor. Atamızın tüm sözleri rap müziğiyle harmanlandı." açıklamasında bulundu.

Sosyal Proje Olarak Tasarlandı

Şarkının söz ve müziğini yazan Sedat Kunduracı, projeyi bir sosyal inisiyatif olarak tanımlayarak, "Bu eserle birlikte çocuklarımızın ve gençlerin rap müziğiyle daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyoruz." ifadesini kullandı.

Proje Ekibinin Düşünceleri

Aranjör Yıldıray Gürgen, projeye dair düşüncelerini paylaşarak, "Bu çalışma vatana hayırlı olsun, herkese teşekkür ediyorum." dedi. Proje yöneticisi İbrahim Bülbül de çalışmaktan büyük onur duyduğunu vurguladı ve "Bu eseri Türk halkına armağan ediyoruz." dedi.

Koronun Heyecanı

Koro şefi Pınar Dilek Yılmaz, projeye katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Koroyla birlikte bu projeyi heyecanla bekliyoruz. Türkiye’nin bu eseri sabırsızlıkla beklediğini biliyorum." şeklinde konuştu.

Rapçi Yener Çevik'in "Ata'dan Sözler Özgürlük Marşı" eseri tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Rapçi Yener Çevik'in "Ata'dan Sözler Özgürlük Marşı" eseri tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayat ve Yaşam Haberleri