Afyonkarahisar'da Feci Kaza: 3 Ölü, 1 Yaralı

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.

Afyonkarahisar'da Tır ve Otomobil Çarpıştı

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen talihsiz kazada, bir tır ile otomobilin çarpışması sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza Detayları

Olay, H.A. (56) yönetimindeki 03 AAC 933 plakalı tırın, Salihler köyü mevkiinde karşı yönden gelen N.B. (30) tarafından kullanılan 26 PY 170 plakalı otomobille çarpışmasıyla gerçekleşti.

Olay Yerinde Gelişmeler

Kaza sonrasında hemen sağlık ve jandarma ekipleri bölgeye yönlendirildi. Ne yazık ki, N.B. ile otomobilde yolcu olan F.B. (84) olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan L.B. (40) ve G.B. (48) Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen G.B. hastanede kurtarılamadı.

Soruşturma Başlatıldı

Kaza ile ilgili olarak tır sürücüsü H.A., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri