Aliağa Petkimspor, King Szczecin'i Mağlup Ederek Galibiyetle Başladı

Aliağa Petkimspor, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Kings Szczecin'i 85-70 yenerek sezona galibiyetle başladı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Önemli Galibiyet

Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun ilk maçında Aliağa Petkimspor, Polonya'nın King Szczecin takımını 85-70 yenerek başarılı bir başlangıç yaptı.

Karşılaşmanın Detayları

Netto Arena'da gerçekleşen karşılaşmanın başından itibaren üstün bir oyun sergileyen Aliağa Petkimspor, ilk periyodu 34-16'lık skorla önde tamamladı. Takım, soyunma odasına da 52-27'lik avantajla gitti.

Ev sahibi takımın daha etkili olduğu üçüncü periyot da 68-49'luk skorla geçilince, Aliağa Petkimspor, müsabakayı 85-70'lik sonuçla kazandı.

Skor Üstünlüğünde Eşitlik

Müsabakayı her iki takımda 19’ar sayıyla tamamlarken, Aliağa Petkimspor'dan Wesley van Beck ile King Szczecin'den Przemyslaw Zolnierewicz, karşılaşmanın en skorer oyuncuları oldu.

Bu galibiyetle Aliağa Petkimspor, uluslararası arenada önemli bir adım atmış oldu ve grup mücadelesine güçlü bir başlangıç yaptı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Aliağa Petkimspor, konuk olduğu Polonya temsilcisi King Szczecin'i 85-70 yenerek organizasyona galibiyetle başladı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Aliağa Petkimspor, konuk olduğu Polonya temsilcisi King Szczecin'i 85-70 yenerek organizasyona galibiyetle başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri