Amasya Öğrencileri Filistin İçin Limonata Satışı Düzenledi

Amasya'da öğrenciler, Filistin'e destek amacıyla limonata satarak yardım parası topladı.

Amasya'da Öğrencilerden Filistin'e Destek

Amasya'da bulunan Türk Telekom Proje İmam Hatip Lisesi öğrencileri, hazırladıkları limonatayı satarak Filistin'e yardım topladı. Öğrencilerin bu inisiyatifi, İsrail'in Filistin üzerindeki işgaline karşı bir protesto

Etkinlik Detayları

Okulun girişinde kurulan stantta limonatalarını arkadaşlarına ve öğretmenlerine sunan öğrenciler, toplanan gelirle Filistin'e destek olmayı hedefliyor.

Okul Müdürü'nden Açıklama

Okul Müdürü Ahmet Eren, etkinliğe dair düşüncelerini belirtirken, "Öğrencilerimiz, Gazze saldırılarının yıldönümü dolayısıyla burada bulunan kardeşlerimize yardım amacıyla bu satış etkinliğini düzenlediler. Elde edilen gelir, yardım kuruluşları aracılığıyla Gazze'ye bağışlanacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin Duyguları

16 yaşındaki öğrenci Mustafa Alptürk Altundaş, "Gazze'de 1 yıldır devam eden soykırıma karşı biz de bir tepki olarak bunu yapmayı düşündük. Limona satıyoruz. Buradan elde edeceğimiz gelirle Gazze'deki çocuklara yardım etmeyi düşünüyoruz. Çok üzülüyorum, bütün insanları hedef alıyor, zulme karşıyız." dedi.

15 yaşındaki Elif Nisa Köse ise, "Bugün tam 1 yıl oldu. Bu bilinci okulumuzdaki öğrencilere aşılamak için burada bir etkinlik gerçekleştirdik. Gazze'ye yardım amaçlı meyve suyu ve simit satış etkinliği düzenledik. Buradan elde edeceğimiz gelir, oradaki ihtiyaç sahiplerine gidecek." şeklinde konuştu.

Amasya'da öğrenciler okullarında hazırladıkları limonatayı satarak Filistin'e yardım parası topladı.

Amasya'da öğrenciler okullarında hazırladıkları limonatayı satarak Filistin'e yardım parası topladı.

Amasya'da öğrenciler okullarında hazırladıkları limonatayı satarak Filistin'e yardım parası topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri