Amed Sportif Faaliyetler, Pendikspor'a Yenildi: Ersun Yanal ve Evrim Esendemir'in Değerlendirmeleri

Amed Sportif Faaliyetler, Pendikspor ile oynadığı maçta mağlup oldu. Teknik direktörler maç sonrası yorumda bulundu.

Amed Sportif Faaliyetler ile Pendikspor Maçı Sonrası Değerlendirmeler

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Iğdır Şehir Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmada, Amed Sportif Faaliyetler, Siltaş Yapı Pendikspor'a 1-0 mağlup oldu. Maç sonrası, Amed'in teknik direktörü Ersun Yanal basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Ersun Yanal'ın Açıklamaları

Ersun Yanal, organizasyonsuzluğun takımlarını yorduğunu vurguladı: "Maalesef bu organizasyonsuzluk bizi biraz yordu. Bunun sonuçlarını umarım farklı bedellerle ödemeyiz." Yanal, ayrıca maçın gidişatını da değerlendirerek, "Oyunun başında rakibin yaptığı az sayıdaki ataklardan birinde yedikleri golü çıkaramadık. Belki de ligin en çok atak yapılan oyununu oynadık. Kapalı savunmayı açmanın yolları biraz da beceriden geçiyor." şeklinde konuştu.

Ligin Genel Durumu

Yanal, ligin enteresan bir hal aldığını vurgulayarak, "Herkes birbirini yenebiliyor. Umarım en kısa zamanda organizasyonu tamamlayacak bir takım olur ve bu yolda önemli adımlar atmış oluruz." ifadelerini kullandı.

Pendikspor'un Kazanma Stratejileri

Pendikspor'un teknik sorumlusunu Evrim Esendemir, maç öncesi yaptıkları iyi hazırlıklara değindi: "Ligde üst sıralara doğru bir ivme kazanmak istiyorduk. Haftalık verimli bir çalışma dönemi geçirdik ve bunu sahada yansıtarak 3 puanı kazandık." Esendemir, Amedspor'un kalabalık bir baskı kuracağını belirterek, "Hafta içi tüm senaryoları çalıştık. Oyunumuz bunu tutmayı başardı." dedi.

Evrim Esendemir, ayrıca, "Bir geçiş ya da fırsat golüyle skoru lehimize çevirmeyi düşündük. O andan sonra Amedspor'un değişikliklerine yanıt vermeye çalıştık." şeklinde konuştu.

Amed Sportif Faaliyetler, Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Iğdır Şehir Stadı'nda konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor'a 1-0 yenildi. Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

Amed Sportif Faaliyetler, Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Iğdır Şehir Stadı'nda konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor'a 1-0 yenildi. Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri