Beşiktaş'ta Öğretmen Silahla Ateş Etti: Adliyeye Sevk Edildi

Beşiktaş'ta bir öğretmen, okulda tartıştığı müdür yardımcısına silah çekerek havaya ateş etti. Olay sonrası gözaltına alınan öğretmen adliyeye sevk edildi.

Beşiktaş'ta Silahlı Olay

Beşiktaş'ta, Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görevli bilişim öğretmeni Serdar A. (34), okul müdür yardımcısına silah çekmesinin ardından gözaltına alındı. Yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından öğretmen adliyeye sevk edildi.

Tartışmanın Sebebi ve Geçmişi

Serdar A, emniyetteki ifadesinde, 5 yıl önce eşinden ayrıldığını ve 2 yıldır görev yaptığı okulda sürekli mobbinge maruz kaldığını öne sürdü. Ayrıca, daha önceki bir toplantıda okul müdürü tarafından tehdide uğradığını ve hakarete maruz kaldığını iddia etti. Bu sebeplerle müdüre karşı düşmanlık beslediğini belirtti.

Olay Anı

Olay, Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. Serdar A, tartıştığı müdür yardımcısına silah çekip, silahın tutukluk yapması üzerine okulun bahçesine çıkıp havaya ateş etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Serdar A’yı gözaltına aldı. Zanlının üzerinde ve çantasında ruhsatsız tabanca, 10 fişek ve 3 bıçak bulundu.

Beşiktaş'ta, görev yaptığı lisede silahla ateş ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan öğretmen adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri