Beylikdüzü'nde Kuyumcuya Silahlı Saldırı
Beylikdüzü'nde, Yakuplu Mahallesi Hürriyet Bulvarı'ndaki bir kuyumcu dükkanına motosikletli iki şahıs tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi.
Saldırı Detayları
Alınan bilgilere göre, sabah saatlerinde kuyumcu dükkanına gelen iki kişi, içerideki çalışanlar ve müşterilerle etkileşime girmeden silahlarını ateşledi. Saldırganlar, hızla olay yerinden kaçarken, kuyumcunun içerisinde bulunanlar büyük korku yaşadı.
Ateş Açıldı, Ama Yaralanan Yok
Saldırıda dükkana toplam 28 mermi isabet etti, ancak şans eseri yaralanan olmadı. Kuyumcudaki çalışanlar ve müşteriler, mermilerden korunmak için siper alarak durumu atlattı.
Polis Olay Yeri İncelemesi Yaptı
Olayın bildirilmesi üzerine, hızlı bir şekilde polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, olay yerinde inceleme yaparak saldırganların yakalanması için çalışmalarına başladı.
Bu tür silahlı saldırılar, toplumda güvenlik kaygılarını artırmakta ve yetkililerden daha fazla önlem talep etmektedir.
Beylikdüzü'nde motosikletli 2 şüpheli tarafından kuyumcu dükkanına silahlı saldırı düzenlendi.
Beylikdüzü'nde motosikletli 2 şüpheli tarafından kuyumcu dükkanına silahlı saldırı düzenlendi.