Beyoğlu'nda 30 Kilogram Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 30 kilo uyuşturucu ele geçirildi ve 4 kişi tutuklandı.

Beyoğlu'nda Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu sonucunda toplam 30 kilo 85 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyon Detayları

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçede bir ev ve araçta uyuşturucu ticareti yapıldığını belirleyerek harekete geçti. Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda ayrıca 2 hassas terazi, 4 vakum makinesi, pres makinesi ve çeşitli kalıp aparatları da ele geçirildi.

Gözaltına Alınan Zanlılar

Operasyonda B.B, K.D, B.C.U., ve K.K.Ö. adlı şahıslar gözaltına alındı. Yapılan incelemede, şüphelilerden K.K.Ö.'nün uyuşturucu madde ticareti suçundan, B.C.U.'nun ise suç işlemek için örgüt kurmak, uyuşturucu madde ticareti ve dolandırıcılık gibi cümle suçlardan kayıtlarının bulunduğu belirlendi.

Tutuklama Süreci

Emniyet birimlerinde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen dört zanlı, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Beyoğlu'nda düzenlenen operasyonda 30 kilo 85 gram uyuşturucu ele geçirildi, gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı. Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda 30 kilo 85 gram uyuşturucu madde, 2 hassas terazi, 4 vakum makinesi, pres makinesi ve kalıp aparatları ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri