Bosna Hersek'e Yardım Eli Uzatıldı

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Bosna Hersek'te selden zarar gören bölgelere gıda yardımı gönderdi.

Sel Felaketinin Ardından Yardım Seferberliği

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Bosna Hersek'te yaşanan sel felaketi sonrası bölgeye 1000 gıda kolisi gönderdi.

Felaketin Boyutları

4 Ekim tarihinde Bosna Hersek'in orta ve güney bölgelerinde meydana gelen selde maalesef 27 kişi hayatını kaybetti ve birçok kişi yaralandı veya kayboldu. Bu trajik olay sonrası, yardımlara ihtiyaç duyan aileler için harekete geçildi.

Gönderilen Gıda Kolileri

Vakıflar Genel Müdürlüğü, afet bölgelerine 1000 koli gıda yardımı gönderdi. Yardım paketlerinde yer alan ürünler arasında un, salça, ayçiçeği yağı, kuru fasulye, makarna, kırmızı mercimek, şehriye, pirinç, tahin helvası, kuru üzüm ve gofret gibi temel gıda maddeleri bulunmaktadır.

Yardımın Ulaşacağı Yerler

Bu yardımlar, Jablanica, Konjic, Fojnica, Kiseljak ve Kresevo gibi kasabalardaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Amacı, bu zorlu süreçte mağdur olan ailelerin bir nebze olsun yüreklerine su serpmektir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Bosna Hersek'te selden etkilenen bölgeye 1000 gıda kolisi gönderildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Bosna Hersek'te selden etkilenen bölgeye 1000 gıda kolisi gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri