Bursa'da Hapis Cezalı Hükümlü Kahvehanede Okey Oynarken Yakalandı

Bursa'da 15 yıl 2 ay hapis cezası bulunan hükümlü, kahvehanede okey oynarken yakalandı. Polis ekipleri, uzun süredir peşindeydi.

Bursa'da Olay

Bursa'da, çeşitli suçlardan toplam 15 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan bir hükümlü, yakalanmamak için kırsal bölgelerde çobanlık yaparken kahvehanede okey oynarken güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Hükümlünün Kimliği ve Saklanma Süreci

15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Davut Doğan, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlardan bir süre kaçmayı başardı. Kardeşinin kimliğini kullanarak, sosyal medya hesaplarını devre dışı bıraktı ve uzun yıllar boyunca sabit bir adreste ikamet etmedi. Çiftliklerde çalışarak farklı ilçelerde yaşamaya devam etti.

Polisin Takibi ve Yakalanma Anı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Doğan'ın izini sürerek onu yakalamak için yoğun bir çaba içerisine girdi. Ekipler, Doğan’ın son olarak Karacabey ilçesi kırsal Topçuhisar Mahallesi'nden ayrıldığını ve merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde arkadaşlarıyla buluşacağını tespit etti. Operasyon için tedbir alan polis, kahvehanede okey oynarken Doğan'ı yakalayarak gözaltına aldı.

İşlemler ve Sonuç

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Adliye'deki işlemleri tamamlanan Doğan, hızlı bir şekilde cezaevine teslim edildi. Olay anındaki görüntüler, kahvehanenin güvenlik kamerasında kayıtlı olarak polis ekiplerinin masadan kaldırdığı anı gösteriyor.

Bursa'da çeşitli suçlardan 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yakalanmamak için kırsal mahallelerde çobanlık yapan, mevsimsel işçi olarak çalışan hükümlü, kahvehanede okey oynarken yakalandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri