CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'daki Desteklerini Açıkladı

Özgür Özel, Hatay'da sivil toplum temsilcileri ile bir araya geldi ve desteğinin süreceğini vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Hatay Ziyareti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay ilinde önemli açıklamalarda bulundu. Özel, "Hataylıları yalnız bırakmayacağız, seslerini duyurmaya, çözüm önerilerini masaya koymaya devam edeceğiz" diyerek, Hatay'a olan bağlılıklarını yineleyerek, yerel yönetimlerle işbirliğini güçlendireceklerini vurguladı.

Toplantı ve Geri Bildirimler

Antakya'daki bir otelde düzenlenen toplantıda, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve meslek odası başkanları ile bir araya gelen Özel, yaptığı konuşmada, bu toplantının bir başlangıç olduğunu kaydetti. Aynı zamanda bu bölgedeki sorunların çözümüne yönelik daha sık ziyaretlerde bulunacağını belirtti.

Hatay'ın Sorunları ve CHP'nin Taahhütleri

Özel, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Hatay'ı unutmadığını ifade ederek, şu sözleri dile getirdi:
"Genelde Hatay'daki süreçlerin sonunda bolca eleştiri duyardık. Ama bu ziyaretimizde, hatırlatmak isterim ki, teşekkür ve övgü dolu geri dönüşler aldık. Ancak yapılması gereken çok iş var, notlarımızı aldık ve Hatay'a tekrar gitmek için kararlıyız. Meclis kürsüsünde, grup toplantılarında ve Türkiye'nin her köşesinde Hatay'ın sorunlarını dile getirmeye, çözüm önerilerini sunmaya devam edeceğim."

Özel, Hataylıların yalnız olmadığını, bu bölgenin sesini her platformda duyuracaklarını ve onların hakları için mücadele etmeye devam edeceklerini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'da merkez Antakya ilçesindeki bir otelde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve meslek odalarının başkanlarıyla bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'da merkez Antakya ilçesindeki bir otelde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve meslek odalarının başkanlarıyla bir araya geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri