CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Teröre ve Şiddete Karşı Sert Mesajlar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde teröre karşı duruşlarını vurguladı ve toplumsal barış için irade göstermeye devam edeceklerini dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Çarpıcı Açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda gerçekleştirilen "Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi"nde bir konuşma yaptı. Özel, Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin teminatı olan partileri olarak, güçlü ve adil bir ülke için terörü sona erdirmek adına kararlı olduklarını ifade etti.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Özel, mitingde yaptığı konuşmada, "Teröre rağmen bir arada yaşama irademizden, kardeşliğimizden vazgeçmiyoruz. Şiddetin hiçbir türlüsüne teslim olmadık, olmayacağız." diyerek, toplumsal barışın sağlanması için gerekli iradenin sürdüğünü belirtti.

Şehitlere Saygı ve Terörle Mücadele

Özel, TUSAŞ'taki terör saldırısında hayatını kaybedenlere ve Kurtuluş Savaşı'ndan bugüne terörle mücadelede şehit düşenlere rahmet diledi. 40 yıldır süregelen terör saldırılarında Türkiye'nin büyük kayıplar verdiğine değinen Özel, "Ülkemiz dimdik ayaktadır ve teröre teslim olmayacaktır." şeklinde konuştu.

Kürt Sorunu ve Toplumsal Barış

Özel, Kürt sorununa dair ise "Bu ülkede Kürtler 'sorunum var' diyorsa, Kürt sorunu vardır. Devlet bu sorunu çözmek için vardır." dedi. Ayrıca, sorunların çözümünün eşitlik ve adaletle sağlanması gerektiğinin altını çizdi.

Yaşam Hakkının Teminatı

Konuşmasının devamında yaşam hakkının en önemli tehdidinin terör olduğunu belirten Özel, "Biz bu ülkede toplumsal barışın sağlanması için gerekli iradeyi hep koruduk." diyerek, terörü sona erdirmek için mecliste çözümler üreteceklerini vurguladı.

Sonuç: Birlikte Çalışacağız

Özel, "Bu ülkeyi birlikte kurduk, sorunları birlikte çözeceğiz. Kimsenin bize istikamet çizmesine izin vermeyeceğiz." ifadeleriyle konuşmasını tamamladı. Miting sonrasında Özel, İl Başkanlığında Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı'na başkanlık etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda "Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi" düzenledi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, programa katılarak konuşma yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda "Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi" düzenledi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, programa katılarak konuşma yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri