Eskişehir'de Motosiklet Kazası: 4 Yaralı

Eskişehir'de motosikletin hafif ticari araca çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

Eskişehir'de Kaza: Motosiklet ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde, polisten kaçan bir motosikletlinin, hafif ticari araca ve ardından da kendisini takip eden motosikletli yunus timine çarparak meydana gelen kazada toplam dört kişi yaralandı.

Kazada Yaralananlar ve Olayın Gelişimi

Olay, 17 yaşındaki K.H. tarafından kullanılan plakasız motosikletin, 26 PE 366 plakalı hafif ticari araca çarpmasıyla başladı. K.H., Emek Mahallesi Fahrettin Günaltay Caddesi'nde motosikletli yunus timinin "dur" ihtarına uymayarak kaçtı.

Kovalamaca sırasında K.H., karşı yönden gelen C.C. yönetimindeki hafif ticari araca çarparak savruldu ve bu esnada kendisini takip eden motosikletli polis memuru M.İ.'nin kullandığı 26 A 48647 plakalı motosiklete de vurdu.

Yaralıların Durumu ve Soruşturma

Yaralanan plakasız motosikletin sürücüsü K.H. ile hafif ticari aracı kullanan C.C. ve yunus timi üyeleri M.İ. ile F.Ü. hemen olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam etmektedir.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde polisten kaçtığı öne sürülen motosikletlinin, hafif ticari araca ardından da kendisini takip eden motosikletli yunus timine çarpması sonucu 2'si polis 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri