Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Maçının Ertelenmesi Hakkında Açıklama

Kadın basketbol maçındaki olaylar sonrası Fenerbahçe Opet-Beşiktaş karşılaşması ertelendi. Özkan Arseven'den açıklamalar.

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Maçının Ertelenmesi

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa karşılaşması, saha olayları nedeniyle ertelendi. Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, bu üzücü olayların kadın basketbolu için olumsuz etkileri olduğunu belirtti.

Olayların Gelişimi

Arseven, Basketbol Gelişim Merkezi'nde Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin iki büyük kulübü bu karşılaşmada bir araya geldi. Maçın başlangıcı güzel olsa da, maça birkaç dakika kala Fenerbahçe taraftarından atılan patlayıcı maddelere bizim taraftarımızın karşılık vermesi olayların çıkmasına neden oldu," ifadelerini kullandı.

Gelecek Hedefleri

Özkan Arseven, "Burada üzücü olan, kadın basketbol maçında bu tür olayların yaşanması. Biz, spor salonlarında kadınları ve çocukları daha fazla görmek istiyoruz. Basketbolun kalitesinin yükselmesini hedefliyoruz," dedi.

Karşılaşmanın Durumu

İki kulübün yetkililerine maçla ilgili sorular yöneltildiğini ifade eden Arseven, "Biz maçın ertelenmesini istedik. Fenerbahçe maçı oynamak istedi ancak Ali Koç görüşümüze saygı göstererek ortak bir karar aldık. Maç yarın tekrar oynanacak," şeklinde konuştu. Maçın, yarın saat 16.00'da Basketbol Gelişim Merkezi'nde kaldığı yerden devam edeceği belirtildi.

Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri