Galatasaray Petrol Ofisi, Slavia Prag ile Berabere Kaldı

Galatasaray Petrol Ofisi'nin Teknik Direktörü Metin Ülgen, Slavia Prag ile 2-2 berabere kalmalarının ardından rövanş maçı için iddialı konuştu.

Galatasaray Petrol Ofisi - Slavia Prag Maçı Sonrası Değerlendirme

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda, Galatasaray Petrol Ofisi, Çek temsilcisi Slavia Prag ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Galatasaray Petrol Ofisi Teknik Direktörü Metin Ülgen, turu geçme konusunda kararlı olduklarını vurguladı.

Ülgen: "İnancımız Tam"

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ülgen, "Ne olursa olsun turu geçmek istiyoruz. Deplasmandaki maça bu inançla gideceğiz," dedi.

Oyun boyunca iyi bir performans sergilediklerini ve 2-0 öne geçtiklerini söyleyen Ülgen, son dakika golü ile puan kaybettiklerinden dolayı üzgün olduğunu ifade etti. Rakiplerinin duran toplarda etkili olduğunu bildiklerini kaydeden Ülgen, "Çalıştığımız yerden iki gol yedik. İyi başladığımız maçı ne yazık ki kötü bitirdik," diye belirtti.

Rövanş Maçı İçin Hazırlıklar

Teknik direktör Ülgen, rövanş maçında daha iyi bir sonuç alacaklarına olan inancını dile getirerek, "Rakibimizi daha iyi tanıdık, ona göre önlem alacağız. Burada nasıl 2-0 öne geçtiysek, orada da öne geçip maçı kazanmak istiyoruz," ifadelerini kullandı. Ayrıca, Galatasaray taraftarının her zaman destek vereceğine inandığını vurguladı.

Ülgen, "Duran toplarına dikkat ederek, akan oyunda eleme şansımız var. Deplasmandaki maça bu inançla çıkacağız," diyerek sözlerini tamamladı.

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Çekya'nın Slavia Prag ekibiyle Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda karşılaştı. Galatasaray Petrol Ofisi Teknik Direktörü Metin Ülgen, maçın ardından AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri