Hasan Yıldız, Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığına Yeniden Seçildi

Hasan Yıldız, Türkiye Muaythai Federasyonu başkanlığına tek aday olarak seçildi. Yeni yönetim kurulunu açıkladı.

Hasan Yıldız, Federasyon Başkanlığına Tekrar Seçildi

Türkiye Muaythai Federasyonu'nun başkanlığına Hasan Yıldız yeniden seçilirken, federasyonun 5. olağan genel kurulu Hilton Garden Inn Gimat'ta gerçekleştirildi.

Yıldız, Oyların Tamamını Aldı

Seçime tek aday olarak katılan mevcut başkan Hasan Yıldız, kullanılan 141 oyun tamamını alarak bir kez daha bu göreve layık görüldü. Yıldız, yeni yönetim kurulunu oluştururken, ekibinde Korkmaz Atalay, Hasan Siret Albayrak, İbrahim Somtaş, Atakan İli, Hamit Durmaz, Hulusi Elmas, Fatih Şahiner, Aşkın Dinçer, Birol Topuz ve Çağan Atakan Arslan gibi isimlere yer verdi.

Genel Kurulda Faaliyet Raporları İbra Edildi

Genel kurulda divan başkanlığını Seyfettin Şahan üstlenirken, federasyonun faaliyet ve denetim raporları da ibra edilerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Yıldız'ın Vizyonu

Yıldız, ilk defa başkan seçildiği 2021 yılından bu güne gerçekleştirdikleri faaliyetler ve milli sporcuların uluslararası başarılarının altını çizerek, "Gerek Dünya Muaythai Federasyonu'ndaki gerekse Avrupa federasyonundaki lider konumumuz, bizlere sorumluluk yüklemektedir. Türk sporuna ve dünya muaythaisine yön verme görevimizin bilincindeyiz. Bu süreçte daha aktif olacağız" şeklinde konuştu.

Gelecek Planları

Gelecek dönemde daha iyisini hedeflediklerini belirten Yıldız, "Bölgesel şampiyonaları düzenlemeye devam edeceğiz. Türk sporunu ve muaythayı ülkemizde geliştirdiğimiz gibi, Akdeniz ülkeleri, Avrupa ve dünya genelinde de öncü olacağız. Avrupa Elitler Ligi'nin kurucu ülkesi olmayı hedefliyoruz ve kamp merkezi için projeler hazırlayacağız" ifadelerini kullandı.

Türkiye Muaythai Federasyonu başkanlığına yeniden Hasan Yıldız seçildi. Yıldız, Federasyonun 5. olağan genel kurulunda konuşma yaptı.

Türkiye Muaythai Federasyonu başkanlığına yeniden Hasan Yıldız seçildi. Yıldız, Federasyonun 5. olağan genel kurulunda konuşma yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri