İstanbul'da Kuyumcu Soygunu

İstanbul'da hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı, 8 kuyumcu soyuldu.

İstanbul'da Kuyumcudan Hırsızlık Olayı

İstanbul'da, 6 farklı ilçede bulunan 8 kuyumcudan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şahıs tutuklandı.

Olaya İlişkin Detaylar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Küçükçekmece, Fatih, Esenler, Bağcılar, Tuzla ve Kartal bölgelerindeki kuyumculardan 'tırnakçılık' olarak bilinen yöntemle gerçekleştirilen hırsızlık olaylarına ilişkin bir soruşturma başlattı.

Şüphelilerin Yakalanması

Yapılan çalışmalar sonucunda kimlikleri tespit edilen Derya A. (24) ile Berivan K. (22), Fatih ilçesinde yakalandı. Derya A.'nın 22 suç kaydı, 2 aranma kaydı ve 4 yıl 2 ay hapis cezası, Berivan K.'nın ise 30 suç kaydı, 8 aranma kaydı ve 8 yıl 2 ay 10 gün hapis cezası bulunduğu belirlendi.

Adli Süreç

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Yapılan bu operasyon, İstanbul'daki hırsızlık olaylarına karşı etkin bir müdahale olarak değerlendiriliyor.

İstanbul'un 6 ilçesinde 8 ayrı kuyumcudan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Küçükçekmece, Fatih, Esenler, Bağcılar, Tuzla ve Kartal'daki kuyumculardan "tırnakçılık" diye tabir edilen yöntemle hırsızlığa ilişkin inceleme başlattı. Ekiplerin çalışması sonucu kimlikleri belirlenen Derya A. (24) ile Berivan K. (22) Fatih'te yakalandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri