İstanbul'da L'Etape Türkiye Heyecanı Başlıyor

L'Etape Türkiye by Tour de France, İstanbul'da 19-20 Ekim'de gerçekleşecek. Yüzlerce amatör sporcu bu özel organizasyonda yer alacak.

İstanbul'da Bisiklet Tutkunları İçin Büyük Organizasyon

Ömer Kafkas'ın liderliğindeki 78 Event tarafından organize edilen L'Etape Türkiye by Tour de France, 19-20 Ekim tarihlerinde İstanbul'da bisiklet severlerle buluşacak. Bu etkinlik, Fransa Bisiklet Turu'nun amatörler için özel versiyonu olarak dikkat çekiyor.

Uzun Süreli Hazırlıkların Ardından Gelen Heyecan

Kafkas, etkinliğin Türkiye'ye getirilmesinin mutluluğunu paylaşarak, "Yıllar süren hazırlık sürecinin ardından artık sayılı günler kaldı. Böyle bir organizasyonun Türkiye'de gerçekleşecek olması bizi heyecanlandırıyor," ifadesini kullandı.

Gelişen spor kültürü

“Tour de France”, dünyanın en önemli spor etkinliklerinden biri olarak öne çıkmakta. Kafkas, Türkiye'nin bu uluslararası markaya ev sahipliği yapmasının spor camiasında büyük bir etki yaratacağını belirtti.

Organizasyonun Geleceği

Kafkas, L'Etape'nin İstanbul'daki süresinin 3 yıl olacağını anımsatarak, gelecekte başka şehirlerde de düzenleme ihtimalinin bulunduğunu ifade etti. İstanbul'un bu etkinliği ev sahipliği yapmada gösterdiği çabalar göz ardı edilemez.

Katılımcı ve İzleyici Profili

Etkinlik, 50 farklı ülkeden 3 bin sporcu ve birçok ünlü ismi bir araya getirecek. Özellikle üst düzey yöneticilerin parkurda yer alacağı belirtiliyor.

Türkiye'nin Tanıtımına Katkı

Kafkas, organizasyonun Türkiye'nin tanıtımı açısından büyük bir fırsat sunduğunu vurgulayarak, "70 ülkeden 170 kanal bu yarışı canlı yayınlayacak. Türkiye'nin güzellikleri tüm dünyaya sergilenecek," dedi.

Boğaz Geçişi

Özel olarak planlanan Boğaz Geçişi, bölgedeki tarihi ve kültürel zenginliklerin tanıtımına önemli katkılar sağlayacak.

Sonuç Olarak

Ömer Kafkas, bisiklet sporuna olan ilginin her geçen yıl arttığını ve bu etkinliklerin daha çok amatör bisikletçiyi spora teşvik edeceğine inandığını belirterek, "Nabız çok yüksek, hepimiz bu heyecanın içindeyiz," diye ekledi.

İstanbul, Türkiye'de ilk kez 19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Fransa Bisiklet Turu'nun (Tour de France) amatör sporculara yönelik özel konsepti "L'Etape Türkiye by Tour de France"ın heyecanını yaşayacak. Etkinliği Türkiye'de organize eden 78 Event'in Genel Müdürü Ömer Kafkas, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri