İzmir'de Deniz Keyfi: Martı Sosyal Medyada Fenomen Oldu

İzmir'in Foça ilçesinde bir martının denizde yüzen bir kişiye konması, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İzmir'de Tuhaf Bir An

İzmir'in Foça ilçesinde bir deniz keyfi sırasında yaşanan ilginç olay, sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Martı ile Eğlenceli Anlar

Eski Foça'da yaşayan emekli Mehmet Oktay Özçelebi, iskelede arkadaşlarıyla sohbet ettiği bir an, denizde sırt üstü yüzen bir kişinin üzerine bir martının konduğunu fark etti.

Özçelebi, "Öncelikle çok ilgimi çekti. Bu anı kaydetmek için hemen telefonumu çıkardım. Gerçekten inanılmaz güzel bir olaydı," diyerek deneyimini paylaştı.

Martının Hikayesi

Özçelebi, görüntülerini sosyal medyada paylaştıktan sonra büyük ilgi gördüğünü belirtti. Ayrıca, martının İstanbul'dan tatile gelen bir aile tarafından Foça'ya getirildiğini ve ailenin dönüş yolunda martıyı burada bıraktığını öğrendiğini anlattı.

Martının yuvadan düştüğü için bakımının yapıldığını ve buraya getirildiğini aktaran Özçelebi, "Artık buraya alıştı ve kendi başına beslenmeye başladı. Burada martıları sıkça görüyoruz ama insanlarla bu şekilde etkileşimde bulunduğunu görmemiştik," dedi.

İzmir'in Foça ilçesinde denizde yüzen kişinin üzerine konan martının cep telefonuyla çekilen görüntüsü, sosyal medyada beğeni kazandı. Görüntüyü çeken Mehmet Oktay Özçelebi, AA muhabirine açıklama yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri