Kayseri'de Mangal Partisi İddialarına Başkan Büyükkılıç'tan Cevap

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mangal partisi iddialarına yanıt vererek sucuk ikramlarının tanıtım amacı taşıdığını belirtti.

Kayseri'de Mangal Partisi İddiaları Üzerine Açıklama

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tanıtım Töreni sırasında ortaya atılan "mangal partisi" iddialarına yanıt verdi. Büyükkılıç, bu tür etkinliklerin amacı olarak Kayseri ürünlerini tanıtmak ve ikramda bulunmak olduğunu vurguladı.

Sucuk İkramı ve Açıklamalar

Ahi Evran Esnaf ve Sanatkarlar Müzesi önünde gazetecilerle bir araya gelen Büyükkılıç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve diğer katılımcılarla birlikte düzenledikleri etkinlikte, "Her açılışımızda olduğu gibi Kayseri'mizin ürünlerini tanıtmak amacıyla sucuk ikram ettik." şeklinde konuştu.

Gerçekler ve İddialar

Büyükkılıç, katılımcıların sucuk ikramı sırasında bir lokma dahi almadığını belirterek, yanlış iddialar ortaya atanları eleştirdi. "Bunun aksini iddia eden varsa getirsin kamerayı orada görelim." dedi. Ayrıca, Kayseri'deki uluslararası yarı maraton yarışmalarında da benzer ikramların yapıldığına dikkat çekti.

Hedef: Kayseri'nin Ürünlerini Tanıtmak

Büyükkılıç, Kayseri'nin markalarından olan sucuk, pastırma ve mantıyı tanıtmayı amaçladıklarını belirtti. İkramların belediyenin bütçesinden değil, Kayseri Ticaret Borsası ve esnaftan alınan desteklerle gerçekleştirildiğini ifade etti.

Politik Eleştiriler ve Tepkiler

Son olarak, Büyükkılıç, "Bu tür etkinlikler üzerinden siyaset yapanları kınıyorum. Kayseri'nin ürünlerini tanıttığımız bir etkinlikteki katılıma politize eden bir milletvekilinin tutumunu da hiç yakıştıramıyorum." diyerek eleştirilerini sürdürdü.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç (ortada), Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tanıtım Töreni'nde "mangal partisi yapıldığı" iddialarına tepki gösterdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç (ortada), Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tanıtım Töreni'nde "mangal partisi yapıldığı" iddialarına tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri