Kütahya'da Metan Gazı Zehirlenmesi: Üç Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Tavşanlı'da su kuyusunda metan gazı zehirlenmesi sonucu bir baba ve iki oğlu hastaneye sevk edildi.

Kütahya'da Gas Fume Incident: Three Persons Hospitalized

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, bir ailenin su kuyusunda kazı yaparken metan gazından etkilenmesi sonucunda baba ve iki oğlu hastaneye kaldırıldı.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Eşen köyündeki evlerinin önünde bulunan su kuyusunda çalışan Sait Ü. (35), dengesini kaybedip 13 metrelik kuyuya düştü. Oğlunu kurtarmak amacıyla kuyuya inen baba Dursun Ü. (51) ve kardeşi Fatih Ü. (30) ile irtibat kesildi.

Acil Yardım Ekiplerinin Müdahalesi

Yakınlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne iletmesinin ardından olay yerine hızlı bir şekilde sağlık, itfaiye, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile jandarma ekipleri gönderildi. Ekipler, bu üç kişiyi bilinçleri kapalı halde kuyu içerisinden çıkardı. Yapılan incelemeler sonucunda, metan gazı etkisi altında kaldıkları belirlendi.

Hastaneye Sevk Süreci

112 Acil Sağlık ekiplerince Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan baba ve iki oğluna burada ilk müdahale yapıldı. Sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilen bu üç kişi, daha ileri tedavi için Eskişehir Şehir Hastanesi'ne nakledildi.

Bu olay, metan gazı gibi tehlikeli gazların bulunduğu alanlarda dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, kazdıkları su kuyusundaki metan gazından zehirlenen baba ve iki oğlu hastaneye kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri