Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Zanlı Tutuklandı

Kütahya'daki uyuşturucu operasyonunda 7 suçlu gözaltına alındı, 4'ü tutuklandı.

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu

Kütahya'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, gözaltına alınan 7 zanlıdan 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Detaylar ve Operasyon Süreci

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen şüphelilerin bulunduğu bir aracı takibe aldı. Araç, kent girişinde "dur" talebine uymayarak polis aracına çarptı ve kaçışa geçti.

Takviye ekiplerin bölgeye gelmesiyle birlikte, araç Kirazpınar Mahallesi yakınlarında durduruldu. Yaya olarak kaçmaya çalışan zanlılar, yapılan çalışmalar sonucunda kısa sürede yakalandı. Üst aramaları sırasında bir miktar sentetik uyuşturucu da ele geçirildi.

Gözaltına Alınanlar ve Mahkeme Süreci

Gözaltına alınan zanlılar arasında F.Ç, E.A, M.K.T, O.Y, S.Ö, İ.K. ve Y.G. yer aldı. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan M.K.T, E.A, S.Ö. ve Y.G., çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince "uyuşturucu ticareti" suçundan tutuklanırken, diğer zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstatistikler ve Mücadele Kararlılığı

İl Emniyet Müdürü Osman Elbir, 2023 yılının başından bu yana Kütahya'da uyuşturucu ticareti nedeniyle tutuklananların sayısının 149'a ulaştığını belirtti. Elbir, uyuşturucuyla mücadele konusunda kararlılıklarındaki azalmayacağını vurguladı.

Kütahya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri