MHP İl Genel Meclisi Üyeleri ile Toplandı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yerel yönetimlerin sorumluluklarını vurguladı ve terör saldırısını kınadı.

MHP, İl Genel Meclisi Üyeleri ile Toplantı Gerçekleştirdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Cumhur İttifakı hassasiyetiyle yerel yönetimlerin her kademesinde üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getiren meclis üyelerimiz, önümüzdeki süreçte de aynı hassasiyeti sürdüreceklerdir." şeklinde konuştu.

Toplantının Detayları

MHP Genel Merkezi'nde yapılan "İl Genel Meclisi Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı", 1.5 saat sürdü. Durmaz, yerel yönetimlerin demokrasinin tabana yayılması açısından önemli bir rol oynadığını belirtti.

Durmaz, il genel meclislerinin vatandaş refahını etkileyen kararların alınmasında önemli bir yerinin olduğunu dile getirerek, iletişimin yerel sorunların çözümündeki etkisini vurguladı.

Meclis Üyelerinin Sorumluluğu

Durmaz, il genel meclisi üyelerinin sorumluluklarını yerine getirmelerinin ön koşulunun vatandaşla iletişim olduğunu ifade etti ve "Zira, vatandaşlarımız taleplerini ulaştırmak için ilk olarak kendi aralarından seçilen meclis üyelerine ulaşmayı tercih ederler," dedi.

Bu bilinçle hareket eden MHP'li meclis üyelerinin, yerel kalkınmayı sağlamak için ilgili kurumlarla iş birliği içinde çalıştıklarını belirten Durmaz, alınan kararların uzun vadeli etkilerini hatırlattı.

Gelecek Hedefleri ve Terör Saldırısı

Toplantıda yerel yönetimlerin gelecekteki hedefleri üzerinde duruldu. Durmaz, ayrıca Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan'daki tesislerine yönelik terör saldırısını lanetledi.

"TUSAŞ'ın Kahramankazan'daki tesislerine yapılan hain terör saldırısını lanetliyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum," dedi.

Süregeldiği Toplantılar

Yerel yönetimlerdeki buluşmalarına devam edeceklerini belirten Durmaz, MHP olarak seçim dönemleriyle sınırlı kalmadan, her zaman ve her yerde vatandaşlarla bir arada olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Durmaz, Genel Başkan Bahçeli'nin ilke ve hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

MHP Genel Merkezi'nde MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın başkanlığında "İl Genel Meclisi Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" yapıldı. Durmaz, burada konuşma yaptı.

MHP Genel Merkezi'nde MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın başkanlığında "İl Genel Meclisi Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" yapıldı. Durmaz, burada konuşma yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri