Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: Avukat ve Bir Şüpheli Tutuklandı

Samsun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir avukat ve bir kişi tutuklandı, önemli bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu

Samsun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, birinin avukat olduğu iki şüpheli tutuklandı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon ile sonuçlandı.

Operasyon Detayları

Aldıkları istihbari bilgiler doğrultusunda, takibe alınan bir araç İlkadım ilçesinde durduruldu. Yapılan aramalarda, saç kurutma makinesi ve batarya şarj aletine zulalanmış 210 gram sentetik uyuşturucu madde ile 5 gram esrar ve 2 adet uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi.

Gözaltı ve Tutuklama Süreci

Operasyon sonucunda araçta bulunan E.K. (37) ve İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat U.A. (38) gözaltına alındı. Emniyette gerçekleştirilen işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Önemli Not: U.A. hakkında daha önce de "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan işlem yapıldığı belirtildi.

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 1'i avukat 2 şüpheli tutuklandı. Operasyonda, saç kurutma makinesi ve batarya şarj aleti içine zulalanmış 2 parça halinde 210 gram sentetik uyuşturucu, 5 gram esrar ile 2 uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri