Samsunspor'un Teknik Direktörü Thomas Reis: Agresif Oyun Felsefesi Önemli

Thomas Reis, Samsunspor'un agresif oyun anlayışını ve Kasımpaşa maçı için düşüncelerini paylaştı.

Samsunspor'un Agresif Oyun Felsefesi

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, takımın agresif bir oyun anlayışına sahip olduğunu ve bu felsefenin sürdürülmesi gerektiğini belirtti.

Kasımpaşa Maçı Öncesi Değerlendirme

Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Kasımpaşa ile 26 Ekim Cumartesi günü yapacakları karşılaşmayı yorumladı. Kasımpaşa’nın ligin güçlü takımlarının arasında yer aldığını vurgulayan Reis, "Zor bir rakip ile karşılaşacağız. Onlar, topu iyi kullanıyor, çok koşuyor ve önde baskı yapmaya çalışıyorlar," dedi.

Agresif Oyun Anlayışının Önemi

Reis, "Felsefemizin gereği olarak baskılarımızın net olması ve biraz daha önde basmamız gerekiyor," şeklinde konuştu. 3 hafta içinde rakiplerinin öne geçmesine rağmen takımlarının geri gelmeyi başardığını ifade eden Reis, "Bu durumdan dolayı mutluyuz. Arkadaşlarla nasıl oynamamız gerektiğini düzenli olarak tartışıyoruz," dedi.

Defansif Strateji ve Reaksiyon

Son iki maçta hatalı goller yediklerine de değinen Thomas Reis, takım savunmasında herhangi bir değişikliğe gitmeyeceklerini açıkladı. "Defans sadece dört kişiden oluşmuyor. 11 oyuncunun da hem ofansif hem defansif anlamda takıma katkı sağlaması gerekiyor," diyerek oyuncuların gösterdiği reaksiyonun önemine dikkat çekti.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, açıklamalarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri