Sivasspor Kaptanı Ziya Erdal'dan Taraftarlara Güven Mesajı

Ziya Erdal, Sivasspor taraftarına umut aşılayarak, takımın gelecekteki başarılarına dair güvendiğini ifade etti.

Sivasspor Kaptanı Ziya Erdal'dan Umut Verici Açıklamalar

Trendyol Süper Lig takımlarından Sivasspor'un kaptanı Ziya Erdal, taraftarlarına gelecekteki performansları hakkında güven aşıladı. "Bundan sonraki süreçte rahat olmalarını istiyorum. Gerçekten iyi bir takımız ve zamanla bunu sahaya yansıtacağımıza inanıyorum," dedi.

Takımın Durumu ve Gelecek Hedefleri

Kırmızı-beyazlı ekibin tecrübeli kaptanı Ziya Erdal, şu ana kadar ligin istediği sonuçlarını alamadığını belirterek, "İç sahada aldığımız mağlubiyetlerin, özellikle Eyüpspor ve Başakşehir karşısında, bu duruma neden olduğunu düşünüyorum. Ama geriye bakmamak ve hatalardan ders çıkararak ilerlemek zorundayız," ifadelerini kullandı.

Erdal, taraftarların kendilerine güvenmesini isteyerek, "Ligde sıkıntılı başlasak da, sonradan iyi bir performans sergileyeceğimize inanıyorum. Yeni bir ekip kurduk ve bu süreci atlattık. Ancak sonuçlar gelmediği sürece taraftarlar endişeleniyor. Bu nedenle, rahat olmalarını istiyorum," şeklinde konuştu.

Önemli Maçlar ve Hedeflenen Puan

Ziya Erdal, milli aranın ardından çıkışa geçecekleri inancını dile getirerek, "Atakaş Hatayspor, Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor ile oynayacağımız üç maçlık sürecin ardından 9 puan hedefliyoruz. Bu puanları kazandığımız takdirde, iyi bir konuma geleceğiz. Geçen sezon benzer bir başlangıç yapmıştık ve kaybedilmiş bir şey yok," dedi.

Erdal, ayrıca golcü oyuncular Rey Manaj ve Fode Koita'nın sakatlıkları nedeniyle takım olarak sıkıntı yaşadıklarını da sözlerine ekledi.

Atakaş Hatayspor'un da ligin başlangıcında sıkıntılar yaşadığını belirten tecrübeli futbolcu, "Kesinlikle zor bir maç olacak, bizim için de çok öncelikli bir karşılaşma. İnşallah taraftarımız stadyumda bizi destekler ve bu maçı kazanarak üç maçlık seriye güzel bir başlangıç yaparız," diyerek sözlerini tamamladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Net Global Sivasspor'un kaptanlarından Ziya Erdal, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Net Global Sivasspor'un kaptanlarından Ziya Erdal, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Net Global Sivasspor'un kaptanlarından Ziya Erdal, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri