Trendyol Süper Lig'de Corendon Alanyaspor, Adana Demirspor'u Deplasmanda Yendi

Corendon Alanyaspor, Adana Demirspor'u 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Trendyol Süper Lig'deki Heyecan Devam Ediyor

2023-2024 sezonunun 6. haftasında Corendon Alanyaspor, Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Bu zorlu mücadelede misafir takım, sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı.

Maçın Önemli Anları

Karşılaşmanın 49. dakikasında, Yusuf Sarı ceza sahası dışından bir şut çekti. Bu şutta kaleci Ertuğrul Taşkıran, topu yumruklayarak uzaklaştırdı. Ancak dönen topu Manev, kaleci Taşkıran'dan önce yakalayıp vuruş yaptı.

55. dakikada Alioui, sol kanattan ceza sahasına ortaladı. Seken top, kaleci Taşkıran tarafından kontrol edildi. Ardından 71. dakikada Semih Güler'in ceza sahası dışından çektiği sert şut, üst direğe çarparak dışarı gitti.

81. dakikada Yusuf Barasi, ceza yayı üzerinden bir şut çekti; ancak kaleci Taşkıran, yere yatarak iki hamlede topu kontrol etti.

Sonuç

Karşılaşmanın sonunda Corendon Alanyaspor, Adana Demirspor'un evinde 2-0'lık üstünlükle ayrılarak önemli bir galibiyet elde etti.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Adana Demirspor ile Corendon Alanyaspor, Yeni Adana Stadyumu'nda karşılaştı. Bir pozisyonda Adana Demirsporlu Ali Yavuz Kol (80) ile Alanyasporlu Makouta (42) mücadele etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri