Ümit Özdağ Mersin'de Esnaf Ziyaretleri ve Başkanlık Açılışları Gerçekleştirdi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mersin'de esnafı ziyaret edip başkanlık açılışları yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Mersin'deydi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mersin'in çeşitli ilçelerinde önemli ziyaretlerde bulunarak esnafla bir araya geldi ve partinin il ile ilçe başkanlıklarının açılışını gerçekleştirdi.

Erdemli İlçe Başkanlığı Açılışı

Mersin programı kapsamında, Özdağ, partisinin Erdemli İlçe Başkanlığı binasının açılışını yaptı. Ayrıca Merkez Mahallesi’ndeki esnafa da uğrayarak onlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Özdağ, Mezitli İlçe Başkanlığı dahil olmak üzere açılışlar sırasında, yerel halka partinin hedefleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Kurultay Süreci Başlatıldı

Programında katılımcılara hitap eden Özdağ, "Kurultay sürecimizi başlattık. Zafer Partisi olarak Mersin'de hızlı bir büyüme gösteriyoruz. Ülke genelinde 8 Aralık’ta gerçekleştireceğimiz kurultay ile gelecek seçimlerde Türkiye'yi yönetebilecek donanıma sahip bir kadro oluşturma hedefindeyiz," dedi.

Açılışların ardından Özdağ ve beraberindekiler, ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etmeye devam etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mersin'in ilçelerinde esnafı ziyaret etti, partisinin il ve ilçe başkanlıklarının açılışını yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mersin'in ilçelerinde esnafı ziyaret etti, partisinin il ve ilçe başkanlıklarının açılışını yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri