Afyonkarahisar'daki Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Üç Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı

Afyonkarahisar'daki Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Üç Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı

Eskişehir'de, Afyonkarahisar'daki feci kazada hayatını kaybeden üç kişi toprağa verildi. Aile ve dostları onların acısını paylaştı.

Afyonkarahisar'daki Feci Kaza Sonrası Cenaze Töreni

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden üç kişinin cenazesi, Eskişehir'de düzenlenen törenle toprağa verildi.

Acı Hadise Emirdağ'da Gerçekleşti

Salihler köyü civarında, H.A. yönetimindeki tır ile Nurcan Belyurt’un kullandığı otomobil çarpıştı. Kazada ne yazık ki Nurcan Belyurt, annesi Gülüzar Belyurt (48) ve dedesi Fethi Belyurt (84) hayatını kaybetti.

Cenaze Töreni Eskişehir'de Yapıldı

Cenazeler, 71 Evler Mahallesi'nde bulunan Zümrüt Camisi'ne getirildi. Gülüzar Belyurt'un eşi Adem Belyurt, cenaze öncesi taziyeleri kabul etti.

Helallik alındıktan sonra, öğle namazından sonra kılınan cenaze namazı sonrasında, Belyurt ailesinin üç ferdi Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Başkan ve Mahalle Sakinleri Törende Yer Aldı

Bu acı günlerinde Belyurt ailesini yalnız bırakmayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve mahalle sakinleri cenaze törenine katıldı.

Kazanın Detayları

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen kazada, H.A. yönetimindeki 03 AAC 933 plakalı tır, karşı yönden gelen Nurcan Belyurt'un kullandığı 26 PY 170 plakalı otomobil ile çarpışmıştı. Kaza yerinde hayatını kaybeden Nurcan ve Fethi Belyurt'un yanı sıra ağır yaralanan Gülüzar Belyurt, Emirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, ne yazık ki kurtarılamamıştır.

Tır sürücüsü H.A., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi...

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.