Alperen Ocakları İstanbul'da Şehit Polis Memurunu Protesto Etti

Alperen Ocakları İstanbul'da Şehit Polis Memurunu Protesto Etti

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için Alperen Ocakları İstanbul'da protesto düzenledi, idam talep edildi.

Alperen Ocakları İstanbul'da Protesto Düzenledi

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit edilmesini protesto etti. Ümraniye'de meydana gelen olayda, motosiklet hırsızlığı şüphesiyle yakalanan bir kişinin, kaçmaya çalışırken açtığı ateş sonucu Yılmaz hayatını kaybetti.

Toplanma Yeri ve Yapılan Açıklama

Grup, Beyoğlu Şişhane Metro çıkışında bir araya gelerek pankartlar açtı ve sloganlar attı. Temsili darağacı kurarak duygularını ifade ettiler. Alperen Ocakları İstanbul İl Başkan Vekili Erdal Taşkın, burada yaptığı basın açıklamasında, adaletin sağlanması için idam cezasının geri getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Adalet Talepleri ve Açıklamaları

Taşkın, çocuk katilleri, tecavüzcüler ve teröristlerin ağır cezalar alması gerektiğini belirterek, "Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için görev yapan güvenlik güçlerimize kurşun atanların, devletin imkanlarından yararlanmaması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle, cezaevlerinde kalacaklarına idam hükmü uygulanmalıdır," dedi.

Şehit Yılmaz'a Rahmet Dilekleri

Pankartlar ve sloganlarla yapılan protesto, şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'a olan saygıyı gösterdi. Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Hasan Balcı ise Yılmaz'a Allah'tan rahmet dileyerek, ailesine ve Türkiye Polis Teşkilatı'na başsağlığı diledi.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan...

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, kaçmasının ardından yaşanan arbede sırasında silahla ateş açması sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit edilmesini protesto etti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.