Antalyaspor Çift İdmanla Hazırlıklarını Sürdürüyor

Antalyaspor Çift İdmanla Hazırlıklarını Sürdürüyor

Onvo Antalyaspor, milli maç arası boyunca hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Galatasaray maçı öncesi çalışmalar arttı.

Antalyaspor Hazırlıklarına Devam Ediyor

Trendyol Süper Lig takımlarından Onvo Antalyaspor, milli maçlar dolayısıyla liglere verilen arada antrenmanlarına ara vermeden devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip, bu süreçte günlük çift idmanla formunu korumaya çalışıyor.

İlk Antrenman Fitness Salonu

Antalyaspor, sabah saatlerinde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde bulunan fitness salonunda ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Aktif bir hazırlık süreci geçiren ekip, kuvvet çalışmalarıyla temel kondisyonunu artırmayı hedefliyor.

Sahadaki Antrenman

Akşam saatlerinde sahada yapılan antrenman ise daha dinamik bir tempoda ilerledi. Isınma koşularının ardından 5'e 2 pas çalışması yaparak takım uyumunu geliştirirken, idman dar alanda çift kale maçla sona erdi.

Galatasaray Maçı Öncesi Son Hazırlıklar

Onvo Antalyaspor, milli maç arası sonrası ilk lig karşılaşmasını 19 Ekim Cumartesi günü Galatasaray ile oynayacak. Bu kritik maç için takımın motivasyonu yüksek ve hedefleri büyük.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Onvo Antalyaspor, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Onvo Antalyaspor, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarını sürdürdü. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde sahada yapılan idmanda, Deni Milosevic (solda), Abdurrrahim Dursun (ortada) ile mücadele etti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.