Arda Turan, Eyüpspor'un Performansını Değerlendirdi

Arda Turan, Eyüpspor'un Performansını Değerlendirdi

Eyüpspor'un Göztepe'yi mağlup etmesinin ardından Arda Turan önemli açıklamalarda bulundu.

Eyüpspor-Göztepe Mücadelesi Sonrası Arda Turan'ın Açıklamaları

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında ikas Eyüpspor, konuk ettiği Göztepe'yi 1-0 mağlup etti. Maç sonrası basın toplantısında konuşan teknik direktör Arda Turan, oyuncularının sergilediği performanstan övgüyle bahsetti.

Tebrikler ve Gurur Dolu Anlar

Turan, Göztepe'nin oyun kalitesine dikkat çekerek, "Hakem arkadaşları tebrik ediyorum. İyi yönetim sergilediler. Göztepe'nin değerli hocasına da selamlarımı iletiyorum. Onlarla oynamanın zorluğunu biliyoruz. Takımım bugün muhteşem bir performans gösterdi ve 90 dakika boyunca mücadele ettiler. Onlarla gurur duyuyorum," dedi.

Geleceğe Dair Stratejiler

Uzun süredir iyi oynadıklarını ifade eden Arda Turan, "Her maçımızı kazanabilecek kalitedeydik. Yeni takımların iniş çıkışları normal. Dış sahada da iyi performans sergiliyoruz ve oynadığımız oyunu geliştirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Sahanın tüm alanlarına yönelik stratejilerimiz var," şeklinde konuştu.

Başakşehir ile Oynanacak Kritik Maç

Sonraki hafta zorlu RAMS Başakşehir ile karşılaşacaklarını belirten Turan, "Başakşehir, Türkiye'ye örnek bir kulüp. Avrupa'da mücadele ediyorlar ve onlara gayretlerinde başarılar diliyorum. Kendi oyunumuza odaklanarak, sahada haddimizi bilerek oynamak istiyoruz. Başakşehir benim için özel bir kulüp; orada önemli bir dönemim geçti," ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 1-0 mağlup eden ikas Eyüpspor'da...

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 1-0 mağlup eden ikas Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan, müsabakanın ardından Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.