Balıkesir'de Tarım Müdür Vekiline Silahlı Saldırı

Balıkesir'de Tarım Müdür Vekiline Silahlı Saldırı

Marmara'da Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

Balıkesir'de Üzücü Bir Olay

Balıkesir'in Marmara ilçesinde büyük bir üzüntüye yol açan bir olay meydana geldi. İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Olayın Gelişimi

Marmara Adası'ndaki İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden gelen silah seslerini duyan halk, durumu hemen polise iletti. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri, Yakupoğlu'nu makam odasında hareketsiz buldu.

Yapılan incelemede, tabancayla vurulan Murat Yakupoğlu'nun yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olayın ardından Kaymakam Elif Çelik bölgeye gelerek detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.

Cenaze İşlemleri ve Soruşturma

Yakupoğlu'nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ayrıca, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen S.A.'nın yakalanması için de geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında...

Balıkesir'in Marmara ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Yakupoğlu'nu makam odasında hareketsiz buldu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.