Cumhurbaşkanı Erdoğan, Khan'a 'Kanıt' ve 'Tanık' Kitaplarını Teslim Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Khan'a 'Kanıt' ve 'Tanık' Kitaplarını Teslim Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısı Khan'a Anadolu Ajansı tarafından hazırlanmış iki kitabı sundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Teslimat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısı Karim Khan ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Bu görüşme sırasında, Erdoğan, Anadolu Ajansı'nın (AA) hazırladığı 'Kanıt' ve 'Tanık' adlı kitapları Khan'a teslim etti.

Kitapların Önemi

Bu kitapların, uluslararası hukuk ve adaletin sağlanmasında büyük bir rol oynaması bekleniyor. Özellikle, savaş suçları ve insan hakları ihlalleri gibi kritik konularda başvurulacak önemli kaynaklar olarak değerlendiriliyor.

Toplantının Ayrıntıları

Erdoğan ve Khan arasındaki bu görüşme, uluslararası adaletin güçlendirilmesi yönündeki çabaların bir parçası olarak öne çıkıyor. Cumhurbaşkanı, Türkiye'nin bu konudaki kararlılığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (sağda), Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kuruluna katılmak...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (sağda), Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kuruluna katılmak üzere geldiği New York'ta temaslarını sürdürdüğü Türkevi'nde, Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısı Karim Khan (solda) ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Khan'a, Anadolu Ajansının (AA) hazırladığı, İsrail'in Gazze'de işlediği suçları tüm açıklığıyla ortaya koyan, temel delil niteliğindeki "Kanıt" (The Evidence) ve "Tanık" kitaplarını verdi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.