Erzincan'da Kamyonda 119 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Erzincan'da Kamyonda 119 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Erzincan'da durdurulan bir kamyonda 119 kilo 600 gram eroin bulundu, sürücü tutuklandı.

Erzincan'da Uyuşturucu Operasyonu

Erzincan'da, yerel polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, durdurulan bir kamyonda 119 kilo 600 gram eroin ele geçirildi.

Operasyon Detayları

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şubesi, uyuşturucu kullanımını ve ticaretini engellemeye yönelik kapsamlı bir çalışma yürüttü. Bu çalışmalar sırasında, Erzincan-Erzurum kara yolunun Akyazı uygulama noktasında bulunan bir kamyon durduruldu.

Narkotik Dedektör Köpeği ile Arama

Gözaltına alınan kamyonun sürücüsü A.Ö., narkotik dedektör köpeği Naz ile yapılan aramada, koltuklar içinde gizlenmiş dört çuvalda eroin bulundu. Bu durum, uyuşturucu madde kaçakçılığına yönelik önemli bir operasyon olarak kaydedildi.

Adli Süreç

Kamyon sürücüsü, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimlikte yapılan değerlendirmenin ardından uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçlamasıyla tutuklandı.

Erzincan'da polis ekiplerince durdurulan bir kamyonda 119 kilo 600 gram eroin ele geçirildi...

Erzincan'da polis ekiplerince durdurulan bir kamyonda 119 kilo 600 gram eroin ele geçirildi, gözaltına alınan sürücü tutuklandı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.