Galatasaray, Alanyaspor Maçında Öne Çıkan Detaylar

Galatasaray, Alanyaspor Maçında Öne Çıkan Detaylar

Galatasaray, Alanyaspor karşılaşmasında Okan Buruk'un takıma yaptığı değişiklikleri ve önemli olayları değerlendirdi.

Galatasaray-Alanyaspor Maçından Öne Çıkan Detaylar

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, RAMS Park'ta Corendon Alanyaspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde RFS ile oynanan maçın ilk 11'inde sadece bir değişiklik yaptı.

Maç Öncesi Durum

Galatasaray, sezon boyunca topladığı 19 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Müsabakada Galatasaray, kaleci Fernando Muslera ve defansif oyuncular Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs ile birlikte sahaya çıktı. Orta sahada Lucas Torreira, Gabriel Sara, ve forvette Dries Mertens, Yunus Akgün, Mauro Icardi görev aldı.

Osimhen'in Stat İzlemesi

Sakatlığı nedeniyle maça çıkamayan Galatasaray’ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, karşılaşmayı statta locadan takip etti. Takım arkadaşlarını yalnız bırakmayan Osimhen’in statta bulunması dikkat çekti.

Şiddete Tepki Gösterildi

Müsabakanın öncesinde, kadın ve çocuğa yönelik şiddet olaylarına karşı tepkiler yükseldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in öldürülmesini kınayarak, "Kadına ve çocuğa dokunma" yazılı pankart açtılar. Taraftarlar, bu olayları kınamak için tezahüratlarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor takımları, RAMS Park'ta...

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor takımları, RAMS Park'ta karşılaştı. Karşılaşma öncesi kadın ve çocuğa yönelik şiddete tepki gösterildi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, İstanbul'da Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner'in öldürülmesine tepki göstererek, "Kadına ve çocuğa dokunma" pankartı açtı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.