Galatasaray o ismi sattığına pişman!

Galatasaray o ismi sattığına pişman!

Galatasaray'dan ayrılan Mustafa Muhammed herkesi pişman etti! İşte ayrıntılar...

Galatasaray'dan ayrılarak Fransa Ligue 1 takımlarından Nantes'e transfer olan Mustafa Muhammed, performansıyla adeta dudak uçuklatıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın genç yeteneği, Fransız futbol sahnesinde fırtına gibi eserek, Galatasaray yönetimini bin pişman etti.

Fransız ekibi Nantes'in yaz transfer döneminde Galatasaray'dan transfer ettiği 26 yaşındaki golcü, Ligue 1'de 17 maçta attığı 7 gol ve yaptığı 1 asistle büyük bir çıkış yakaladı. Ayrıca, Mısır Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda da boy gösteren Muhammed, 4 maçta 4 gol atarak ve 1 asist yaparak adından söz ettirdi.

mustafa muhammed

Avrupa devlerinin radarına giren Mustafa Muhammed, Fransız basınında yer alan haberlere göre birçok önemli kulübün dikkatini çekmiş durumda. Nantes'ın yaz transfer döneminde Muhammed için önemli teklifler alabileceği belirtiliyor.

Galatasaray'ın genç yeteneği, güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösterilirken, Nantes ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. Galatasaray taraftarları ise Mustafa Muhammed'in bu çıkışı karşısında takımlarının onu kaybetmiş olmanın pişmanlığını yaşıyor. Futbolseverler, genç yeteneğin yükselen grafiğini merak ve heyecanla takip etmeye devam ediyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.