Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz'dan Trabzonspor Maçı Sonrası Açıklamalar

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz'dan Trabzonspor Maçı Sonrası Açıklamalar

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldıkları maç sonrası takımının mücadelesini değerlendirdi.

Gaziantep FK-Trabzonspor Maçı Sonrası Yorumlar

Gaziantep Futbol Kulübü'nün başkanı Memik Yılmaz, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor ile yaptıkları karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu. 0-0 sona eren maçta takımının sergilediği mücadelede memnuniyetini dile getiren Yılmaz, ''İyi bir maç olduğuna inanıyorum, iyi mücadele ettik'' şeklinde konuştu.

Takım Olma Yolunda İlerliyoruz

Maç sonrası stat çıkışında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz, Trabzonspor'un büyük bir kulüp olduğunu vurgulayarak, ''Güzel bir maç oldu, kazasız belasız. Öncelikle oyuncularımı, teknik ekibi ve şehir halkımızı kutluyorum'' ifadelerini kullandı.

Geçen sezondan sonra kadrolarında önemli değişiklikler yaşandığını belirten Yılmaz, ''Aslında bizim için lig bu maçla başladı. 15 oyuncuyla yollarımızı ayırarak yeni bir takım kurma aşamasına geçtik. Anadolu kulübü olarak 17 transfer gerçekleştirdik ve şu anda takım olma yolundayız'' dedi.

Futbolda Takım Olmanın Önemi

Üzerinde durulması gereken bir konu olarak takım olmanın önemini belirten başkan, ''Bu maçla birlikte takım olma yolunda ilerlemeye başladık. Oyuncularımızı, teknik kadromuzu ve değerli seyircilerimizi canı gönülden kutluyorum. Tabii gönül isterdi ki 3 puan alalım'' dedi. Yılmaz, ayrıca Trabzonspor'u da kutlayarak, hakem kararları hakkında kısa bir değerlendirme yaparak, ''Hakemler de insandır, beşer şaşar. Ama inanıyorum ki ilerleyen maçlarda hak eden kazanacak'' dedi. Başkan Yılmaz, Gaziantep FK'nın bundan sonraki maçlarda da şehrini en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceklerini belirtti.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftası Gaziantep FK ile Trabzonspor Gaziantep Büyükşehir Stadında...

Trendyol Süper Lig'in 6. haftası Gaziantep FK ile Trabzonspor Gaziantep Büyükşehir Stadında karşılaştı. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.