Gedson Fernandes'e dudak uçuklatan teklif

Gedson Fernandes'e dudak uçuklatan teklif

Gedson Fernandes için dudak uçuklatan bir transfer iddiası ortaya atıldı. İddialara göre yeni transfer için çift haneli bir rakam konuşuluyor. Peki iddialar doğru mu?

Beşiktaş'ın önemli isimlerinden biri olan Gedson Fernandes için yeni bir transfer iddiası gündeme geldi. Bir Süper Lig ekibinin Portekizli orta saha oyuncusu için çift haneli bir transfer teklifi hazırlığında olduğu konuşuluyor.

Transfer Dedikoduları Doğru mu?

Transfer dedikoduları sezonun sonlarına yaklaşırken hızla artıyor. Beşiktaş'ın parlayan yıldızlarından Gedson Fernandes için bir Süper Lig ekibinden gelen çift haneli teklif futbol dünyasında büyük bir heyecan yarattı.

Gedson Fernandes'e dudak uçuklatan teklif

Beşiktaş'ın önemli isimlerinden Gedson Fernandes için bir Süper Lig ekibinden çift haneli bir teklifin geldiği haberleri futbol camiasını hareketlendirdi. Gedson'un bonservisindeki yarısının Benfica'da bulunması siyah beyazlı yönetimin kararını etkiledi.

Beşiktaş rakiplerine oyuncusunu satmayı düşünmüyor. Süper Lig'den gelebilecek her türlü teklifi reddetmeye hazırlanıyor. Teklifin hangi takımdan geldiği belirsiz olsa da bazı taraftarlar Fenerbahçe veya Galatasaray'ın bu teklifin arkasında olabileceğini dile getiriyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.