Huzurevi vahşetinde 2 ölü 1 yaralı

Huzurevi vahşetinde 2 ölü 1 yaralı

Antalya Belediyesi'ne ait huzurevi sakini, diğer huzurevi sakinlerine bıçakla saldırdı. Olayda 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Detaylar haberimizde...

Antalya’da kaldığı huzurevinde tahliye edileceği gün husumetli olduğu kişilerle karşılaşan adam dehşet saçtı. Yaşanan olayın ardından çok sayıda polis ekibi olay yerine intikal etti. İşte detaylar…

kargo

ANTALYA'DA HUZUREVİNDE VAHŞET! 65 YAŞINDAKİ ADAM KATLİAMA KALKIŞTI: 2 ÖLÜ 1 YARALI

Antalya'da Halil Akyüz Huzurevi'nde dün gece korkunç anlar yaşandı. 65 yaşındaki İzzettin Söğüt, kin beslediği Selçuk Goncegül (73), Ali Serdar Batır (66) ve Ahmet Özdemirel'e (74) bıçakla saldırdı. Goncegül ve Batır anında hayatını kaybederken, Söğüt acil çıkıştan kaçtı. İlerleyen saatlerde operasyon yapan ekipler katili yakaladı.

Antalya'da İzzettin Söğüt (65), yaşadığı huzurevinde birbirine düşman olduğu düşünülen 3 kişiye bıçakla saldırdı. Saldırıda Selçuk Goncegül (73) ve Ali Serdar Batır (66) hayatını kaybederken, Ahmet Özdemirel (74) de yaralandı.

YANGIN MERDİVENİNDEN KAÇTI

Olay, saat 01.30 sıralarında Antalya Belediyesi Döşemealtı Mahallesi Yeşilbayır Mahallesi Mektep Caddesi'ndeki Halil Akyüz Huzurevi'nde meydana geldi. İzzettin Söğüt, kendisiyle aynı huzurevinde kalan ve aralarında husumet olduğu söylenen Selçuk Goncegül, Ali Serdar Batır ve Ahmet Özdemirel'e bıçakla saldırdı. Söğüt, olayın ardından acil çıkıştan kaçtı.

OLAY YERİNDE HAYATLARINI KAYBETTİ

Huzurevi yöneticisinin isteği üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık yetkilileri Selçuk Goncegül ve Ali Serdar Batır'ın öldürüldüğünü doğruladı. Ahmet Özdemirel ise ağır yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

EKİPLER CANİYİ YAKALADI

Ekipler İzzettin Söğüt'e yetişmek için çalışma başlattı. Polis ve fenerli güvenlik görevlilerinin yaptığı aramada İzzettin Söğüt, Yeşilbayır Mahallesi Atatürk Caddesi’nde gözaltına alındı. Emniyete götürülen Söğüt, işlemlerin ardından cinayet soruşturma ekiplerine teslim edilerek Antalya'ya götürüldü. Selçuk Goncegül ve Ali Serdar'ın cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.