İzmir'de Suç Örgütüne Darbe: 7 Kişi Tutuklandı

İzmir'de Suç Örgütüne Darbe: 7 Kişi Tutuklandı

İzmir'de tefecilik ve yağma suçlarına karışan 8 kişiden 7'si tutuklandı, 1 kişinin işlemleri devam ediyor.

İzmir'de Suç Örgütü Operasyonu

İzmir'de, tefecilik, nitelikli yağma ve kasten yaralama gibi suçlar işlediği iddia edilen bir suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon Detayları

Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen teknik ve fiziki çalışmalar sonucunda, Buca, Torbalı ve Çeşme ilçelerinde operasyonlar gerçekleştirildi.

Gözaltı ve Ele Geçirilen Malzemeler

Gerçekleştirilen operasyon kapsamında, örgütün elebaşı olduğu belirtilen Erkan Bulu dahil 8 şüpheli yakalandı. Zanlıların evlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, biri otomatik 4 tabanca, 2 av tüfeği, 1 hücum yeleği ve 158 fişek ele geçirildi.

Adli Süreç

Gözaltındaki 7 şüpheli, emniyet işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandılar. Diğer bir şüphelinin ise işlemleri devam etmektedir.

İzmir'de suç örgütü kurarak tefecilik, nitelikli yağma, kasten yaralama gibi suçlara karıştıkları...

İzmir'de suç örgütü kurarak tefecilik, nitelikli yağma, kasten yaralama gibi suçlara karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheliden 7'si tutuklandı. Operasyonda, biri otomatik 4 tabanca, 2 av tüfeği, 1 hücum yeleği ve 158 fişek ele geçirildi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.